Designradiator voor iedere woning

Een nieuwe woning, verbouwing van uw woonkamer, badkamer of keuken? Een designradiator is waarschijnlijk niet het eerste waar u aan denkt bij het interieur. Ondanks dat het niet direct de aankoop is waar de meeste mensen warm van lopen, is het onmisbaar in iedere ruimte. Wilt u er wel warm bij zitten? Wij helpen u graag bij het maken van een keuze waar u en uw interieur blij van worden.

Een radiator in ieder gewenst design

Veel mensen willen een radiator die zo min mogelijk opvalt. Kortom, geen stoorzender in het nieuwe interieur. Gelukkig hoeft dat ook niet. Een designradiator kan een eyecatcher zijn en tevens mooi wegvallen in het interieur. Het vormt samen met de meubelen één geheel in de woonkamer, keuken, of badkamer. Deze moderne verwarmingen zijn in verschillende uitvoeringen, afmetingen en capaciteiten verkrijgbaar. Daardoor is een keuze maken niet altijd eenvoudig. Veel voorkomende vragen zijn:

  • Welke capaciteit radiator heb ik nodig?
  • Hoe weet ik of de radiator past bij mijn interieur?
  • Kies ik voor een horizontaal of verticaal radiator?

Uitgebreid en persoonlijk advies

In onze showroom in Lekkerkerk vindt u een uitgebreid assortiment van exclusieve radiatoren. In de eerste plaats kunt u de designradiator bekijken op ware grootte en kleur. Daarbij ondersteunen wij u uitvoerig bij het maken van de juiste keuze voor uw woning. Wilt u weten welk vermogen radiator u nodig heeft? In het linkermenu vindt u een handige calculator waarmee u het benodigde vermogen berekend.

Designradiator horizontaal of verticaal?

Wilt u optimaal gebruikmaken van de ruimte? Kies dan voor een verticaal designradiator. Zeker in een woonkamer is dit een veelgebruikte keuze. Doordat de radiator verticaal is, is deze eenvoudig in te passen in zowel kleine als grote ruimtes. Ook in de badkamer adviseren wij een verticaal exemplaar. De badkamer designradiator heeft vaak een extra handdoek drogende functie. Hierdoor komen gemak en design samen in één verwarmingselement.

Een horizontaal designradiator kiest u wanneer u de radiator wilt betrekken bij het interieur. Hiermee vormt de radiator één geheel met de ruimte. U heeft keuze uit verschillende designs, passend bij uw smaak, kleur en meubels. Van modern tot traditioneel, minimalistisch en industrieel. Kortom, u vindt een passende verwarming voor ieder interieur.

Vind de designradiator voor uw interieur Tot wel 50% korting!

 

0
Bewerken Opslaan