Verticale Design Radiatoren

Designradiator verticaal, modern en ruimtebesparend

Een designradiator verticaal ophangen geeft een moderne uitstraling aan uw intereur. Daarnaast bespaart u de nodige ruimte in uw huidige inrichting. Verticale designradiatoren zijn, net als hun horizontale radiator versie, verkrijgbaar in alle denkbare maten en kleuren. Een designradiator mag gezien worden en kan een belangrijk 'eyecatcher' zijn in uw interieur. Een verticale variant komt dan het beste tot zijn recht.

Filter

167 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

  Cordivari

 1. Kermi

 2. Radson

 3. Vasco

 4. Rointe

 5. Instamat

 6. DRL

 7. Jaga

 8. Zehnder

 9. Adhoc

 10. Plieger

 11. HD Heating

 12. Isan

 13. Thermrad

167 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verticale radiator straalt warmte uit

Waar de horizontale radiator in lang vervlogen tijden vanzelfsprekend was in uw huis, ligt dat vandaag de dag anders. In uw huiskamer of badkamer, of welke kamer in huis dan ook, is alles met een idee ingebracht. Uw smaakvoorkeur vertaalt zich in de meubelen die er staan, de kunstwerken of foto’s aan de muur en de bedekking van de vloer. Waarom zou u met minder genoegen nemen als het gaat om een verticale radiator? Van Erkel Design & Radiatoren heeft een groot assortiment om tot de juiste keuze te komen. Uw inrichting straalt letterlijk en figuurlijk warmte uit!

Verticale radiator goed installeren

Als expert in design radiatoren en standaard radiatoren zijn wij van alle markten thuis. Zeker op het gebied van advies en installatie. Zo geven we graag als tip mee een verticale radiator allereerst uit te kiezen gebaseerd op vermogen, niet op afmeting. In een badkamer is dat niet zo snel een probleem, dat is meestal een kleine ruimte en makkelijker te verwarmen. Een woonkamer echter vereist meer. We willen graag voorkomen dat u gelukkig wordt van design, maar in de winter als het kwik daalt zit te bibberen op de bank. Functionaliteit en design zijn de hoofdreden om een verticale radiator aan te schaffen.

 Verticale radiator: prachtig design

Genoegen nemen met alleen een handige toepassing in huis hoeft overigens niet. De producenten waarmee Van Erkel Design & Radiatoren werkt zorgen ervoor dat de verticale radiator een verrijking is. Natuurlijk is er volop keuze in strakke, traditionele ontwerpen, maar het kan ook heel innovatief. Daardoor verandert de verticale radiator in een kunstwerk aan de muur. Speelse vormen, elegante rondingen, aansprekende kleuren. Een massieve plaat onderbroken door openingen maken de design radiator net even anders.

Twijfels over de mogelijkheden? Wij komen desgewenst aan huis om de situatie te bekijken en het beste advies te geven. Op zoek naar een specifiek model dat u niet in onze webshop vindt? Laat het ons weten, wie weet wat we kunnen betekenen. Van Erkel Design & Radiatoren is het adres voor (design) radiatoren. Wij zijn telefonisch bereikbaar voor advies en voor het plannen van een bezoek aan onze showroom. Bij bestellingen vanaf € 150,- betaalt u in Nederland geen verzendkosten.

0
Bewerken Opslaan