Verticale Design Radiatoren

Een verticale designradiator is modern en ruimtebesparend!
Een designradiator verticaal ophangen is helemaal van deze tijd. Een verticale radiator bespaart u de nodige ruimte in uw huidige inrichting, maar is ook een bijzondere toevoeging aan uw interieur. Zo zijn verticale designradiatoren verkrijgbaar in alle denkbare maten, vormen en kleuren. U kunt het design volledig aanpassen aan uw persoonlijke stijl. Een designradiator hoeft niet weggestopt te worden, maar mag gezien worden. Daarmee straalt een de radiator letterlijk én figuurlijk!

Filter

155 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

  Cordivari

 1. Kermi

 2. Radson

 3. Vasco

 4. Raco

 5. Stelrad

 6. Instamat

 7. DRL

 8. Jaga

 9. Zehnder

 10. Adhoc

 11. Plieger

 12. HD Heating

 13. Isan

 14. Thermrad

155 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verticale radiator: straalt warmte uit
Tegenwoordig is een verticale designradiator niet meer weg te denken uit onze woningen. Zo’n radiator brengt in de meeste gevallen veel vermogen met zich mee en is daarom een warmtebron voor in huis. Bovendien neemt hij weinig ruimte in beslag. In uw woonkamer, badkamer, of welke kamer in huis dan ook, is alles met een idee ingebracht. Uw smaakvoorkeur vertaalt zich in de meubelen die er staan, de kunstwerken of foto’s aan de muur en de bedekking van de vloer. Waarom zou u met minder genoegen nemen als het gaat om een verticale radiator? Van Erkel Design & Radiatoren heeft een groot assortiment om tot de juiste keuze te komen. Uw inrichting straalt dan letterlijk en figuurlijk warmte uit!

Verticale radiator: goed installeren
Als expert in design radiatoren en standaard radiatoren zijn wij van alle markten thuis. Zeker op het gebied van advies en installatie. Zo geven we graag als tip mee een verticale radiator allereerst uit te kiezen gebaseerd op het vermogen en niet op afmeting. In een badkamer is dat niet zo snel een probleem, dat is meestal een kleine ruimte en die is makkelijker te verwarmen. Een woonkamer vereist echter meer. We willen graag voorkomen dat u gelukkig wordt van het design, maar in de winter, als het kwik daalt, zit te bibberen op de bank. Functionaliteit en design zijn de hoofdreden om een verticale radiator aan te schaffen.

Verticale radiator: prachtig design
Genoegen nemen met alleen een handige toepassing in huis hoeft overigens niet. De producenten waarmee Van Erkel Design & Radiatoren werkt zorgen ervoor dat de verticale radiator een verrijking is. Natuurlijk is er volop keuze in strakke, traditionele ontwerpen, maar het kan ook heel innovatief. Daardoor verandert de verticale radiator in een kunstwerk aan de muur. Speelse vormen, elegante rondingen, aansprekende kleuren. Een massieve plaat onderbroken door openingen maken de design radiator net even anders.

 

Twijfels over de mogelijkheden? Wij komen indien gewenst aan huis om de situatie te bekijken en het beste advies te geven. Op zoek naar een specifiek model dat u niet in onze webshop vindt? Laat het ons weten, wie weet wat we kunnen betekenen. Van Erkel Design & Radiatoren is het adres voor uw (design) radiatoren. Wij zijn telefonisch bereikbaar voor advies en voor het plannen van een bezoek aan onze showroom. Bij bestellingen vanaf € 150,- betaalt u in Nederland geen verzendkosten.

0
Bewerken Opslaan