Standaard Radiatoren

Een standaard radiator is simpel, maar voldoet zeker aan uw behoeften!
Iedereen die is geconfronteerd met exclusieve- en moderne designradiatoren wil vaak niet anders meer. De standaard radiatoren worden vervangen en daarmee verdwijnt de traditionele paneelradiator. Maar dit hoeft niet! Het design van de standaard verwarming mag dan wel simpel zijn, maar de kwaliteit is zeer goed. Deze radiator voldoet echter aan de verwachtingen en dat is verwarmen. Daarnaast zijn deze standaard radiatoren gemakkelijk schoon te maken en hierdoor uitstekend voor het gebruik in ziekenhuizen of scholen.

Filter

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

    Thermrad

  1. Stelrad

  2. Radson

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Standaard radiator doet wat hij moet doen
Een standaard radiator is de perfecte oplossing voor uw slaapkamer of de minder zichtbare hoeken van uw woonkamer. Het doet wat het moet doen, zonder al teveel poespas of gedoe. Wanneer u een lekker warme slaapkamer wenst of gewoon een behaaglijke woonkamer, doet een standaard radiator precies wat u wenst. De thermostaat omhoog en warmte doet zijn intrede. Van Erkel Design & Radiatoren garandeert dat u over de allerbeste kwaliteit beschikt. Dat is toch een minimale eis wanneer u voor een standaard radiator kiest.

Standaard radiator in alle maten
Afhankelijk van de omvang van een woonruimte die u wilt voorzien van een radiator kiest u een bijpassende maat. Het uitrekenen van het vermogen is handig om te voorkomen dat u een exemplaar aanschaft dat groter is dan nodig. Dat scheelt weer ruimte, als we dat kunnen beperken. Wanneer u met grote twijfels zit omtrent dit onderwerp, neem dan vooral de telefoon en bel ons. Wij staan u graag met advies bij om tot de juiste keuze te komen. Via het menu aan de zijkant van deze pagina komt u snel bij uw ideale keuze uit. De webshop van Van Erkel Design & Radiatoren biedt een duidelijk inzicht in wat wij allemaal te bieden hebben.

Standaard radiator design
Ondanks simpele wensen voor een standaard radiator is het geenszins zo dat er geen schoonheid zit in de ontwerpen van de diverse producenten. Wij werken met gerenommeerde merken die u kwaliteit en strak design leveren. Waar u de radiator ook plaatst, het is altijd een aanwinst voor de kamers in uw huis.

 

Twijfels over de mogelijkheden? Wij komen indien gewenst aan huis om de situatie te bekijken en het beste advies te geven. Op zoek naar een specifiek model dat u niet in onze webshop vindt? Laat het ons weten, wie weet wat we kunnen betekenen. Van Erkel Design & Radiatoren is het adres voor uw (design) radiatoren. Wij zijn telefonisch bereikbaar voor advies en voor het plannen van een bezoek aan onze showroom. Bij bestellingen vanaf € 150,- betaalt u in Nederland geen verzendkosten.

0
Bewerken Opslaan