Spiraal Radiatoren

Spiralen designradiatoren voor een stoere en robuuste uitstraling!
Wanneer u op zoek bent naar een industriële designradiator, dan zullen deze spiraalradiatoren goed in de smaak vallen. De originele ribbenbuis radiatoren hebben een stoere en robuuste uitstraling, waardoor ze een bijzondere sfeer geven aan huis en kantoor. Ze passen daarom ook perfect bij de industriële interieurstijl. Naast het uitzonderlijke design kunnen spiraalradiatoren ook gekenmerkt worden door hoge warmteafgifte.

Filter

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

    DRL

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Thuis advies?
Van Erkel Design & Radiatoren komt indien gewenst graag bij u thuis om advies te geven over badkamer designradiatoren of andere varianten.

Showroom bezoeken?
Wij hebben een showroom waar een groot assortiment aan designradiatoren te bekijken is. We nodigen u graag uit! Zoekt u een badkamer designradiator die niet op onze website staat, lever ons dan het merk en type met de gewenste maatvoering en we leveren dezelfde dag nog een offerte.

Gratis thuisbezorgen?
Bestelt u een designradiator bij Van Erkel Design & Radiatoren dan worden deze bij een bedrag vanaf € 150,- gratis geleverd in Nederland. Tot € 150,- bedragen de verzendkosten € 15,-.
Verzending naar België is geen probleem, daarvoor rekenen wij € 65,-.

Contact opnemen?
Van Erkel Design & Radiatoren is altijd bereikbaar. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn staan wij altijd paraat om u thuis van advies te voorzien, u welkom te heten in onze showroom of u te assisteren met telefonisch advies. Van maandag tot en met zaterdag zijn wij tot 23.00 uur geopend voor alle vragen én antwoorden over designradiatoren.

0
Bewerken Opslaan