Radson Delta Verticaal Designradiator

De Delta V is een volledig lasergelaste stalen kolomradiator. Buisprofielen en kopstukken worden met de laser tot kolommen en blokken gelast. De buizen zijn langs de buitenzijde afgevlakt om de warmte-afgifte te verhogen. Het laserlassen resulteert in nauwelijks zichtbare lasnaden. De Radson Delta V is een volledig lasergelaste, stalen kolomradiator. Buisprofielen en kopstukken worden met de laser tot kolommen en blokken gelast. Buizen zijn langs de voorzijde afgevlakt om tot het typische Delta "D-buisprofiel" te komen.

Ophangbeugels of voetconsole zijn niet in onderstaande prijzen meegerekend. Deze kunt u bij het bestellen van de radiator meteen erbij bestellen.

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kies uit 5 verschillende kolomtypen


 

De Radson Delta V, de verticale versie van deze bijzondere radiator, kan worden besteld in verschillende aantallen kolommen (de leden). Kies het aantal gewenste kolommen hierboven om uw designradiator verder samen te stellen.

Neem contact met ons op voor meer informatie en, indien nodig, een technische tekening op basis van uw eigen specifieke situatie.

Grootste aanbod designradiatoren van Nederland

Van Erkel Design Radiatoren heeft alle maten en alle kleuren leverbaar.
In tegestelling tot het bepertke aanbod van veel aanbieders, hoeft u bij ons dus geen concessies te doen qua maat of kleur voor uw specifieke situatie.

De Radson delta V is overgens ook als horizontale radiator leverbaar.

Kunt u advies gebruiken of heeft u aankoophulp nodig bij het selecteren van de juiste radiator? U kunt ons altijd vrijblijvend bellen of mailen voor passend advies. Of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

 

0
Bewerken Opslaan