Radiator Ventilatoren

Duurzaam en energiezuinig verwarmen doet u met radiator ventilatoren!

Er treden steeds meer nieuwe en innovatieve technieken op als het gaat om verwarmen. Het gebruiken van radiator ventilatoren, of ventilator convectoren, is daar één van. Met deze systemen kun je gemakkelijk, duurzaam en energiezuinig verwarmen en soms zelfs koelen. Dit kan in combinatie met zowel een cv installatie, als een warmtepomp installatie. Bekijk de verschillende modellen die Van Erkel Design-Radiatoren aanbiedt, voor meer informatie.

Filter

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

    Jaga

  1. Radson

  2. Vasco

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Thuis advies?
Van Erkel Design & Radiatoren komt indien gewenst graag bij u thuis om advies te geven over badkamer designradiatoren of andere varianten.

Showroom bezoeken?
Wij hebben een showroom waar een groot assortiment aan designradiatoren te bekijken is. We nodigen u graag uit! Zoekt u een badkamer designradiator die niet op onze website staat, lever ons dan het merk en type met de gewenste maatvoering en we leveren dezelfde dag nog een offerte.

Gratis thuisbezorgen?
Bestelt u een designradiator bij Van Erkel Design & Radiatoren dan worden deze bij een bedrag vanaf € 150,- gratis geleverd in Nederland. Tot € 150,- bedragen de verzendkosten € 15,-.
Verzending naar België is geen probleem, daarvoor rekenen wij € 65,-.

Contact opnemen?
Van Erkel Design & Radiatoren is altijd bereikbaar. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn staan wij altijd paraat om u thuis van advies te voorzien, u welkom te heten in onze showroom of u te assisteren met telefonisch advies. Van maandag tot en met zaterdag zijn wij tot 23.00 uur geopend voor alle vragen én antwoorden over designradiatoren.

0
Bewerken Opslaan