Plint Radiatoren (Vrijstaand)

Een vrijstaande- of plint radiator is dé ideale oplossing!
Heeft u weinig ruimte voor een designradiator door grote raampartijen tot de grond of juist lage muurtjes? Dan zijn plint radiatoren, ook wel genoemd vrijstaande radiatoren, een goede uitkomst! Door deze radiatoren kunt u ruimte creëren en tegelijkertijd verwarmen. Een plint verwarming is tegenwoordig ook makkelijk en goed toe te passen in uw huidige interieur, want er zijn allerlei modellen, kleuren en maten. Efficiënt voor in uw inrichting, maar ook voortreffelijk als het gaat warmte.

Filter

29 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

    Radson

  1. HD Heating

  2. Jaga

  3. DRL

  4. Zehnder

  5. Isan

  6. Instamat

  7. Vasco

29 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Thuis advies?
Van Erkel Design & Radiatoren komt indien gewenst graag bij u thuis om advies te geven over badkamer designradiatoren of andere varianten.

Showroom bezoeken?
Wij hebben een showroom waar een groot assortiment aan designradiatoren te bekijken is. We nodigen u graag uit! Zoekt u een badkamer designradiator die niet op onze website staat, lever ons dan het merk en type met de gewenste maatvoering en we leveren dezelfde dag nog een offerte.

Gratis thuisbezorgen?
Bestelt u een designradiator bij Van Erkel Design & Radiatoren dan worden deze bij een bedrag vanaf € 150,- gratis geleverd in Nederland. Tot € 150,- bedragen de verzendkosten € 15,-.
Verzending naar België is geen probleem, daarvoor rekenen wij € 65,-.

Contact opnemen?
Van Erkel Design & Radiatoren is altijd bereikbaar. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn staan wij altijd paraat om u thuis van advies te voorzien, u welkom te heten in onze showroom of u te assisteren met telefonisch advies. Van maandag tot en met zaterdag zijn wij tot 23.00 uur geopend voor alle vragen én antwoorden over designradiatoren.

0
Bewerken Opslaan