Instamat Leden PR Horizontaal Designradiator

Technische ontwikkelingen maken ons leven steeds aangenamer, gemakkelijker en comfortabeler, maar sommige dingen uit het verleden zijn gewoon goed. En wat goed is, moet je niet veranderen. Dat is de gedachte geweest bij de ontwikkeling van de Leden radiator PR. De ‘ouderwetse’ radiatoren zijn prachtig qua vormgeving, dus waarom zou je dat veranderen? De Instamat Leden PR Horizontaal is een verwarming met een klassieke uitstraling door de vormgeving. Deze designverwarming wordt echter wel geproduceerd met de modernste productietechnieken en wordt tevens gekenmerkt door de diverse mogelijkheden in afmeting, kleur, aansluiting en montage. De verwarming is zelfs leverbaar in gebogen, gehoekte, speciale ziekenhuisuitvoeringen of met ingebouwde thermostatische ventielen. De radiatoren hebben een diepte van 2, 3, 4, 5 of 6 kolommen.

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kies uit 5 verschillende kolomtypen


 

De Instamat leden PR, horizontale versie, kan worden besteld in verschillende aantallen kolommen (de leden). Kies het aantal gewenste kolommen hierboven om uw designradaitor verder samen te stellen.

De Leden PR is ook leverbaar als hoekradiator of gebogen uitvoering. Neem contact met ons op voor meer informatie en, indien nodig, een technische tekening op basis van uw situatie.

Grootste aanbod van Nederland

Van Erkel Design Radiatoren heeft alle maten en alle kleuren leverbaar.
In tegestelling tot het bepertke aanbod van veel aanbieders, hoeft u bij ons dus geen concessies te doen qua maat of kleur voor uw specifieke situatie.

De Instamat leden PR is overgens ook als verticale radiator leverbaar.

Kunt u advies gebruiken of heeft u aankoophulp nodig bij het selecteren van de juiste radiator? U kunt ons altijd vrijblijvend bellen of mailen voor passend advies.

 

0
Bewerken Opslaan