DRL E-Comfort Digel Heat

De DRL E-Comfort Digel Heat is een infrarood paneel die bekend staat om zijn snelle en aangename warmte. Deze infraroodverwarming verwarmt de lucht nauwelijks, maar straalt zijn energie rechtstreeks uit naar mensen en objecten in de opstellingsruimte.

De DRL E-Comfort DIGEL HEAT infrarood stralingspanelen zijn voorzien van CE-keurmerk en staan garant voor een zeer hoge kwaliteit gecombineerd met een ingetogen uitstraling. Voor woningbouw, kantoren, of werkruimten, iedere situatie het perfecte paneel. 

Adviesprijs € 349,69
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
DRL E-Comfort Digel Heat
Overige informatie
 • Levertijd: 4 weken
 • Garantie: 2 jaar
Waarom Design Radiator?
 • Gratis verzending vanaf €150,-
 • Vooraf advies aan huis mogelijk
 • Showroom (zie openingstijden)

Maattabel

Alle soorten en maten

Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op kleur wit ral 9016. 

Maat (l x h x d) Type Vermogen (55/45/20) Vermogen (75/65/20) Adviesprijs Uw prijs (incl. btw)
595 x 595 x 44 Aluminium 0 390 € 497,31 € 411,77
593 x 593 x 44 Staal 0 400 € 349,69 € 289,54
593 x 1195 x 44 Staal 0 800 € 506,99 € 419,79

Aansluitmaterialen

Helaas, er zijn geen aansluitmaterialen voor dit product.

Dankzij de speciaal ontwikkelde warmtegeleidende technologie is de aanwarmtijd van de DRL E-Comfort DIGEL HEAT infrarood panelen extreem kort en daardoor energiebesparend. Praktisch 100% van het opgenomen vermogen wordt daadwerkelijk omgezet in effectieve warmte. 

Al na 5 minuten bereikt het paneel een temperatuur van 60°C en is de infrarode straling al duidelijk voelbaar, na 10 minuten bereikt het paneel een temperatuur 90°C tot 100°C en is de afgegeven infraroodstraling maximaal.

Infraroodverwarming verwarmt de lucht nauwelijks. Het straalt zijn energie rechtstreeks uit naar mensen en objecten in de opstellingsruimte. De DRL E-Comfort DIGEL HEAT infrarood stralingspanelen (made in Germany) zijn voorzien van CE-keurmerk en staan garant voor een zeer hoge kwaliteit gecombineerd met een ingetogen uitstraling. Voor woningbouw, kantoren, of werkruimten, iedere situatie het perfecte paneel. 

De meegeleverde bevestiging set maakt een snelle en veilige montage mogelijk. De vlakke panelen zijn wit gepoedercoat (RAL 1916) en uitgevoerd met een licht gestructureerd oppervlak voor maximale verdeling van de stralingswarmte.  De panelen zijn aan de achterzijde voorzien van een isolatiepakket met een hoge thermische isolatiewaarde waardoor de warmteafgifte aan de voorzijde maximaal is.

Stalen infraroodpanelen type Digel heat ST
Deze panelen zijn toepasbaar t.b.v. Wand, Plafond onderbouw en Plafond inbouw montage. (raster systeemplafond) De DIGEL HEAT ST Infrarood panelen, zijn leverbaar in de afmetingen 593x593mm, 400 watt en 593x1190mm,  800 watt. N.B.:  Vanwege het gewicht is het noodzakelijk om bij montage van de ST panelen in het raster van een systeemplafond deze  individueel te zekeren aan het bouwkundig plafond. (d.m.v. bijvoorbeeld kettinkjes of ophanghaken.)

Aluminium infraroodpanelen type Digel Heat AL
Dit paneel is licht van gewicht en speciaal ontwikkeld voor montage t.b.v. systeemplafond inbouw (raster). De Digel Heat panelen kunnen in het raster worden aangebracht zonder dat extra valbeveiliging nodig is.

Technische Informatie:

 • Opwarmtijd: ca 10 minuten
 • Voeding: 230V 
 • Materiaal: staal of aluminium in de kleur ral 9016 - UV bestendig gepoedercoat
 • Achterzijde: voorzien van thermische isolatie
 • Snoer: 2 meter pvc kabel 2 of 3 aderig

Besturing:
Optionele besturing van de DRL E-Comfort Digel Heat panelen

 • draadloze klokthermostaat
 • draadloze ontvanger
 • draadloze ontvanger (plug-in-module)

Stel een vraag

Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
        
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:DRL E-Comfort Digel Heat
0
Bewerken Opslaan