Horizontale Design Radiatoren

Heeft u een wand met veel loze ruimte? Neem dan een horizontale designradiator!
Functionaliteit is de hoofdreden om een horizontale radiator aan te schaffen. Dit hoeft echter niet de enige reden te zijn! Bij Van Erkel Design-Radiatoren hebben wij namelijk een groot assortiment aan prachtige, horizontale radiatoren. Voor elke interieurstijl is er wel een designradiator te vinden, zodat elke binnenhuis inrichting kan stralen. Bovendien kunt u kiezen uit een standaard verwarming, of juist uit een exclusieve blikvanger. Voor ieder wat wils!

Filter

78 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

  Instamat

 1. Masterwatt

 2. Cordivari

 3. HD Heating

 4. Rointe

 5. Zehnder

 6. Isan

 7. DRL

 8. Vasco

 9. Thermrad

 10. Radson

 11. Kermi

 12. Jaga

78 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Horizontale radiator straalt warmte uit
Waar de horizontale radiator in lang vervlogen tijden vanzelfsprekend was in uw huis, ligt dat vandaag de dag anders. In uw huiskamer of badkamer, of welke kamer in huis dan ook, is alles met een idee ingebracht. Uw smaakvoorkeur vertaalt zich in de meubelen die er staan, de kunstwerken of foto’s aan de muur en de bedekking van de vloer. Waarom zou u met minder genoegen nemen als het gaat om een horizontale radiator? Van Erkel Design & Radiatoren heeft een groot assortiment om tot de juiste keuze te komen. Uw inrichting straalt letterlijk en figuurlijk warmte uit!

Horizontale radiator goed installeren
Als expert in design radiatoren en standaard radiatoren zijn wij van alle markten thuis. Zeker op het gebied van advies en installatie. Zo geven we graag als tip mee een horizontale radiator allereerst uit te kiezen gebaseerd op vermogen en niet op afmeting. In een badkamer is dat niet zo snel een probleem, dat is meestal een kleine ruimte en makkelijker te verwarmen. Een woonkamer vereist echter meer. We willen graag voorkomen dat u gelukkig wordt van design, maar in de winter als het kwik daalt zit te bibberen op de bank.

Horizontale radiator: prachtig design
Genoegen nemen met alleen een handige toepassing in huis hoeft overigens niet. De producenten waarmee Van Erkel Design & Radiatoren werkt zorgen ervoor dat de horizontale radiator een verrijking is. Natuurlijk is er volop keuze in strakke, traditionele ontwerpen, maar het kan ook heel innovatief. Daardoor verandert de horizontale radiator in een kunstwerk aan de muur. Speelse vormen, elegante rondingen, aansprekende kleuren. Een massieve plaat onderbroken door openingen maken de design radiator net even anders.

Thuis advies?
Van Erkel Design & Radiatoren komt indien gewenst graag bij u thuis om advies te geven over badkamer designradiatoren of andere varianten.

Showroom bezoeken?
Wij hebben een showroom waar een groot assortiment aan designradiatoren te bekijken is. We nodigen u graag uit! Zoekt u een badkamer designradiator die niet op onze website staat, lever ons dan het merk en type met de gewenste maatvoering en we leveren dezelfde dag nog een offerte.

Gratis thuisbezorgen?
Bestelt u een designradiator bij Van Erkel Design & Radiatoren dan worden deze bij een bedrag vanaf € 150,- gratis geleverd in Nederland. Tot € 150,- bedragen de verzendkosten € 15,-.
Verzending naar België is geen probleem, daarvoor rekenen wij € 65,-.

Contact opnemen?
Van Erkel Design & Radiatoren is altijd bereikbaar. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn staan wij altijd paraat om u thuis van advies te voorzien, u welkom te heten in onze showroom of u te assisteren met telefonisch advies. Van maandag tot en met zaterdag zijn wij tot 23.00 uur geopend voor alle vragen én antwoorden over designradiatoren.

0
Bewerken Opslaan