Horizontale Design Radiatoren

Heeft u een wand met veel loze ruimte? Neem dan een horizontale designradiator!
Functionaliteit is de hoofdreden om een horizontale radiator aan te schaffen. Dit hoeft echter niet de enige reden te zijn! Bij Van Erkel Design-Radiatoren hebben wij namelijk een groot assortiment aan prachtige, horizontale radiatoren. Voor elke interieurstijl is er wel een designradiator te vinden, zodat elke binnenhuis inrichting kan stralen. Bovendien kunt u kiezen uit een standaard verwarming, of juist uit een exclusieve blikvanger. Voor ieder wat wils!

Filter

76 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

  Instamat

 1. Cordivari

 2. Kermi

 3. Rointe

 4. Zehnder

 5. DRL

 6. Jaga

 7. Vasco

 8. Radson

 9. Adhoc

 10. HD Heating

 11. Isan

76 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Horizontale radiator straalt warmte uit
Waar de horizontale radiator in lang vervlogen tijden vanzelfsprekend was in uw huis, ligt dat vandaag de dag anders. In uw huiskamer of badkamer, of welke kamer in huis dan ook, is alles met een idee ingebracht. Uw smaakvoorkeur vertaalt zich in de meubelen die er staan, de kunstwerken of foto’s aan de muur en de bedekking van de vloer. Waarom zou u met minder genoegen nemen als het gaat om een horizontale radiator? Van Erkel Design & Radiatoren heeft een groot assortiment om tot de juiste keuze te komen. Uw inrichting straalt letterlijk en figuurlijk warmte uit!

Horizontale radiator goed installeren
Als expert in design radiatoren en standaard radiatoren zijn wij van alle markten thuis. Zeker op het gebied van advies en installatie. Zo geven we graag als tip mee een horizontale radiator allereerst uit te kiezen gebaseerd op vermogen en niet op afmeting. In een badkamer is dat niet zo snel een probleem, dat is meestal een kleine ruimte en makkelijker te verwarmen. Een woonkamer vereist echter meer. We willen graag voorkomen dat u gelukkig wordt van design, maar in de winter als het kwik daalt zit te bibberen op de bank.

Horizontale radiator: prachtig design
Genoegen nemen met alleen een handige toepassing in huis hoeft overigens niet. De producenten waarmee Van Erkel Design & Radiatoren werkt zorgen ervoor dat de horizontale radiator een verrijking is. Natuurlijk is er volop keuze in strakke, traditionele ontwerpen, maar het kan ook heel innovatief. Daardoor verandert de horizontale radiator in een kunstwerk aan de muur. Speelse vormen, elegante rondingen, aansprekende kleuren. Een massieve plaat onderbroken door openingen maken de design radiator net even anders.

 

Twijfels over de mogelijkheden? Wij komen indien gewenst aan huis om de situatie te bekijken en het beste advies te geven. Op zoek naar een specifiek model dat u niet in onze webshop vindt? Laat het ons weten, wie weet wat we kunnen betekenen. Van Erkel Design & Radiatoren is het adres voor uw (design) radiatoren. Wij zijn telefonisch bereikbaar voor advies en voor het plannen van een bezoek aan onze showroom. Bij bestellingen vanaf € 150,- betaalt u in Nederland geen verzendkosten.

0
Bewerken Opslaan