Gietijzeren Radiatoren

Voor een vintage- en klassieke uitstraling kiest u gietijzeren radiatoren!
Gietijzeren radiatoren zijn prachtige verwarmende objecten. Zij hebben een romantische uitstraling en passen daarom goed bij een klassieke- of retro inrichting. Daarnaast hebben gietijzeren radiatoren het voordeel dat ze een zachte warmte uitstralen. Die warmte wordt door gietijzeren radiatoren regelmatiger verspreid dan door radiatoren van andere materialen. Een gietijzeren radiator wordt dus niet alleen gekocht om zijn goedwerkende functionaliteit, maar ook zeker om zijn design.

Van Erkel Design & Radiatoren levert 17 modellen gietijzeren radiatoren. Maatwerk is ook mogelijk. Neemt u gerust eens contact op voor vrijblijvend advies.

Filter

23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

    Raco

  1. Castrads

  2. DRL

23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Thuis advies?
Van Erkel Design & Radiatoren komt indien gewenst graag bij u thuis om advies te geven over badkamer designradiatoren of andere varianten.

Showroom bezoeken?
Wij hebben een showroom waar een groot assortiment aan designradiatoren te bekijken is. We nodigen u graag uit! Zoekt u een badkamer designradiator die niet op onze website staat, lever ons dan het merk en type met de gewenste maatvoering en we leveren dezelfde dag nog een offerte.

Gratis thuisbezorgen?
Bestelt u een designradiator bij Van Erkel Design & Radiatoren dan worden deze bij een bedrag vanaf € 150,- gratis geleverd in Nederland. Tot € 150,- bedragen de verzendkosten € 15,-.
Verzending naar België is geen probleem, daarvoor rekenen wij € 65,-.

Contact opnemen?
Van Erkel Design & Radiatoren is altijd bereikbaar. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn staan wij altijd paraat om u thuis van advies te voorzien, u welkom te heten in onze showroom of u te assisteren met telefonisch advies. Van maandag tot en met zaterdag zijn wij tot 23.00 uur geopend voor alle vragen én antwoorden over designradiatoren.

0
Bewerken Opslaan