Gietijzeren Radiatoren

Gietijzeren radiatoren is uitstraling

Gietijzeren radiatoren zijn prachtige verwarmende objecten om te zien. Daarnaast hebben gietijzeren radiatoren het voordeel dat ze een zachte warmte uitstralen. Die warmte wordt door gietijzeren radiatoren regelmatiger verspreid dan door radiatoren van andere materialen zijn gemaakt.

Een ander groot voordeel is dat gietijzeren radiatoren niet kraken of trillen bij het opwarmen.

Maar de belangrijkste reden dat onze klanten kiezen voor gietijzeren radiatoren is natuurlijk de uitstraling.

Wij leveren 17 modellen gietijzeren radiatoren. Maar maatwerk is ook mogelijk. Neemt u gerust eens contact op voor vrijblijvend advies.

Filter

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

    Raco

  1. DRL

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Thuis advies over gietijzeren radiatoren Van Erkel Design & Radiatoren komt indien gewenst graag bij u thuis om advies te geven over gietijzeren radiatoren of andere varianten. Wij hebben een showroom waar een groot assortiment aan designradiatoren te bekijken is. We nodigen u graag uit! Zoekt u een gietijzeren radiator die niet op onze website staat, lever ons dan het merk en type met de gewenste maatvoering en we leveren dezelfde dag nog een offerte. Gratis thuisbezorgd Bestelt u een designradiator bij Van Erkel Design & Radiatoren dan worden deze bij een bedrag vanaf € 150,- gratis geleverd in Nederland. Tot € 150,- bedragen de verzendkosten € 15,-. Verzending naar België is geen probleem, daarvoor rekenen wij € 65,-. Altijd bereikbaar Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn staan wij altijd paraat om u thuis van advies te voorzien, u welkom te heten in onze showroom of u te assisteren met telefonisch advies. Van maandag tot en met zaterdag zijn wij tot 23.00 uur geopend voor alle vragen én antwoorden over designradiatoren.
0
Bewerken Opslaan