Elektrische Design Radiatoren

Verwarmen met elektrische designradiatoren is de toekomst!
Tegenwoordig is gasloos wonen een trend. Daarom biedt Van Erkel Design-Radiatoren ook elektrische verwarming aan. Zo’n elektrische designradiator is duurzaam, milieuvriendelijk en in combinatie met zonnepanelen ook nog eens zuinig! Het is een mooie aanvulling op de vloerverwarming in uw badkamer of woonruimte. Bovendien zijn elektrische radiatoren ontzettend stijlvol en komen ze in verschillende soorten en maten. Zo zijn er verticale en horizontale exemplaren, maar ook badkamer modellen. Sommige werken zelfs op wifi!  

Filter

233 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

  Radson

 1. Instamat

 2. DRL

 3. HD Heating

 4. Masterwatt

 5. Zehnder

 6. Vasco

 7. Rointe

 8. Dansani

 9. Cordivari

 10. Jaga

 11. Kermi

 12. Sterlingham

233 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Thuis advies?
Van Erkel Design & Radiatoren komt indien gewenst graag bij u thuis om advies te geven over badkamer designradiatoren of andere varianten.

Showroom bezoeken?
Wij hebben een showroom waar een groot assortiment aan designradiatoren te bekijken is. We nodigen u graag uit! Zoekt u een badkamer designradiator die niet op onze website staat, lever ons dan het merk en type met de gewenste maatvoering en we leveren dezelfde dag nog een offerte.

Gratis thuisbezorgen?
Bestelt u een designradiator bij Van Erkel Design & Radiatoren dan worden deze bij een bedrag vanaf € 150,- gratis geleverd in Nederland. Tot € 150,- bedragen de verzendkosten € 15,-.
Verzending naar België is geen probleem, daarvoor rekenen wij € 65,-.

Contact opnemen?
Van Erkel Design & Radiatoren is altijd bereikbaar. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn staan wij altijd paraat om u thuis van advies te voorzien, u welkom te heten in onze showroom of u te assisteren met telefonisch advies. Van maandag tot en met zaterdag zijn wij tot 23.00 uur geopend voor alle vragen én antwoorden over designradiatoren.