DRL E-Comfort Roundline Eco

DRL E-Comfort Roundline Eco is de norm voor de nieuwe generatie elektrisch verwarmen. Comfortabele en energiebesparende warmte, volgens een uniek ontwerp dat past in iedere omgeving.

Veel fabrikanten hebben het over comfortabele warmte; met de DRL E-Comfort Roundline is deze zelfs bijna zichtbaar. Roundline was onlangs terecht award winner van de excellent Swedish design award vanwege het zachte design. DRL E-Comfort Roundline heeft geen harde hoeken of scherpe randen, Roundline domineert nooit een kamer, maar kan heel goed een aantrekkelijk accent worden in een modern huis. Roundline combineert de modernste technieken en draagt bij aan een laag energie verbruik in combinatie met optimaal warmte comfort.

DRL E-Comfort Roundline Eco hoogte 200 mm kan uitgevoerd worden met voetjes. Deze kunt u extra mee bestellen bij het kopje accessoires.

Adviesprijs € 242,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
category_3590
Overige informatie
  • Levertijd: 2 - 4 weken
  • Garantie: 2 jaar garantie op de elektronische componenten
Standaard meegeleverd
Ophangbeugels + Stekker.
Waarom Design Radiator?
  • Gratis verzending vanaf €150,-
  • Vooraf advies aan huis mogelijk
  • Showroom (zie openingstijden)

Maattabel

Alle soorten en maten

Onderstaande prijzen zijn gebaseerd voor de kleur wit ral 9016 (front) en licht grijs ral 9018 (zijkanten). 

Aansluitmaterialen

Helaas, er zijn geen aansluitmaterialen voor dit product.

DRL E-Comfort Roundline Eco is de norm voor de nieuwe generatie elektrisch verwarmen. Comfortabele en energiebesparende warmte, volgens een uniek ontwerp dat past in iedere omgeving.

Veel fabrikanten hebben het over comfortabele warmte; met  de DRL E-Comfort Roundline is deze zelfs bijna zichtbaar. Roundline was onlangs terecht award winner van de excellent Swedish design award vanwege het zachte design. DRL E-Comfort Roundline heeft geen harde hoeken of scherpe randen, Roundline domineert nooit een kamer, maar kan heel goed een aantrekkelijk accent worden in een modern huis. Roundline combineert de modernste technieken en draagt bij aan een laag energie verbruik in combinatie met optimaal warmte comfort

De DRL E-Comfort Roundline Eco is standaard voorzien van een handbediende thermostaat, maar heeft de mogelijkheid om draadloos te communiceren d.m.v. de in de zijkant van de convector te plaatsen draadloze ontvanger, in combinatie met de zeer gebruiksvriendelijke draadloze kamerthermostaat. Deze thermostaat kan draadloos meerdere convectoren in dezelfde ruimte aansturen. Daarbij is iedere convector uitgevoerd met een individuele proportionele capaciteitsregeling voor een optimaal comfort.

Timerfunctie:
De Roundline Eco is in de standaard uitvoering uitgerust met ingebouwde timerfunctie. Hierin zijn een 5-tal vaste dag- en weekprogramma’s voorbereid.

Draadloze ontvanger:
Plaatsing in de zijkant. Communiceert draadloos met de draadloze kamerthermostaat of masterthermostaat. (Optioneel)

Kamerthermostaat:
Draadloze kamerthermostaat met batterijvoeding, waarmee u vanuit dezelfde ruimte een onbeperkt aantal ROUNDLINE Eco, binnen een straal van ca. 10 meter kunt instellen. (Geldt niet voor Roundline Eco Bathroom)(Optioneel)

Masterthermostaat:
Draadloze masterthermostaat 230 V voeding, lengte snoer 1.85  waarmee u vanuit een andere ruimte een onbeperkt aantal ROUNDLINE Eco, binnen een straal van ca.20 meter kunt reguleren. (Optioneel)

Stel een vraag

Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
        
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:DRL E-Comfort Roundline Eco
0
Bewerken Opslaan