DRL E-Comfort Aurora Touch

Van de DRL E-Comfort Aurora Touch (wit) krijgen de meesten het pas écht warm. Deze luxe uitvoering is tevens voorzien van handige handdoekbeugel. Maar er is meer: De DRL E-Comfort Aurora Touch heeft tiptoetsen, een klok-, dag- en weekprogramma, een bewegingssensor en een open-raam-sensor. Deze elektrische Fan Heater bepaalt dus wel heel eenvoudig, nauwkeurig en energiezuinig het warmtecomfort in de badkamer. De open-raam-sensor zorgt er zelfs voor dat de Fan Heater zichzelf bij tocht uitschakelt.

Deze radiator produceert convectiewarmte.

Adviesprijs € 209,33
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
category_3579
Overige informatie
  • Levertijd: 2 - 4 weken
  • Garantie: 2 jaar garantie op elektrische componenten.
Standaard meegeleverd
Ophangbeugels + Stekker.
Waarom Design Radiator?
  • Gratis verzending vanaf €150,-
  • Vooraf advies aan huis mogelijk
  • Showroom (zie openingstijden)

Maattabel

Alle soorten en maten

Onderstaande prijzen zijn gebaseerd voor de kleur wit ral 9016 (front) en licht grijs ral 9018 (de handdoekbeugel). 

Maat (l x h x d) Type Vermogen (55/45/20) Vermogen (75/65/20) Adviesprijs Uw prijs (incl. btw)
295 x 490 x 115 Type 1000 0 1000 € 223,85 € 181,32
295 x 490 x 115 Type 1800 0 1800 € 209,33 € 169,56

Aansluitmaterialen

Helaas, er zijn geen aansluitmaterialen voor dit product.

Accessoires

Helaas, er zijn geen accessoires voor dit product.

U herkent het wel; ’s morgens komt u de badkamer binnen en deze is nog koud omdat de verwarming nog niet of pas net aan staat. Vervolgens bent u klaar en is de badkamer eindelijk een beetje warm maar heeft u de warmte niet meer nodig. Wanneer u dit soort situaties wilt voorkomen is een elektrische Fan Heater een perfecte oplossing. Met de DRL Aurora Bathroom Fan Heaters maakt u uw badkamer snel en behaaglijk warm!

De meest uitgebreide Fan Heater van de AURORA range is het model TOUCH. De DRL AURORA TOUCH WIT  is uitgevoerd met tiptoetsen, ruimtethermostaat, klok, dag -en weekprogramma, ECO en COMFORT modus, bewegings-sensor, open-raam sensor waarmee u nauwkeurig en energiezuinig het warmtecomfort in de ruimte kunt bepalen. Met de zeer praktische tiptoetsen op het witte front programmeert u eerst het apparaat eenvoudig in. Hierna schakelt u de DRL AURORA TOUCH Fan Heater in met alleen de thermostaat functie of schakelt u het in met het standaard of geprogrammeerde dag- en weekprogramma. Tevens is de DRL AURORA TOUCH voorzien van energiebesparende sensoren; de bewegings-sensor die de fan heater op 1800 Watt laat verwarmen en met de open-raam-sensor wordt de Fan Heater bij tocht zelfs uitgeschakeld!

Deze fan Heater is uitgevoerd met een praktische vaste grijze handdoekbeugel met 4 handdoekhaakjes waarmee u uw handdoek(en) kunt ophangen en verwarmen.

Deze radiator produceert convectiewarmte.

 

Stel een vraag

Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
        
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:DRL E-Comfort Aurora Touch
0
Bewerken Opslaan