Klik hier voor Advies Aan Huis

Jaga Sani Panel Stel een vraag over dit product

Jaga Sani Panel

Categorie: Badkamer Design Radiatoren - Jaga Sani Panel
Maat: 800x2050x95
Type: -
Vermogen: 1576 watt
Merk: Jaga
Artikelnummer: JAG01938

Adviesprijs: € 1.202,27

Uw prijs (incl BTW): € 825,24

Standaard meegeleverd

Ophangbeugels.

Aansluitmateriaal kunt u bestellen onderaan deze pagina, of bij het kopje aansluitmateriaal.

De Jaga Sani Panel wandmodel is een strakke handdoekradiator in zijn meest vlakke vorm. De Jaga Sani Panel kan als hoofdverwarming gebruikt worden, afhankelijk van de grootte van de badkamer en radiator, of als kleine radiator om handdoeken te verwarmen. De Jaga Sani Panel is in diverse soorten en maten leverbaar en wordt geleverd met bevestigingsmateriaal. Deze design radiatoren zijn opgebouwd uit verticale stalen collectoren (35 x 35 x 1.5 mm) en horizontale stralingsbuizen, met vrije openingen voor het drogen van handdoek¬en of linnen. De stralingsbuizen worden aan de buitenzijde van de collector, d.m.v. zilver gelast.

Bovenaansluiting
Als u bij deze design radiator van boven gaat aansluiten, dan moet er altijd en stijgbuis/sproeibuis in de radiator geplaatst worden. De stijgbuis/sproeibuis kunt u mee bestellen bij het selecteren van de aansluitpositie.
design_radiator_badkamer_design_radiator_jaga_sani_paneldesign_radiator_badkamer_design_radiator_jaga_sani_paneldesign_radiator_badkamer_design_radiator_jaga_sani_panel