Badkamer Design Radiatoren

Een designradiator in de badkamer verfraait uw ruimte!
Het is tegenwoordig gemakkelijk om een badkamerradiator op te hangen en al zeker om de radiator een plekje te geven in uw interieur. Zo hebben wij bijvoorbeeld moderne radiatoren, maar ook klassieke, minimalistische of industriële designradiatoren. Bovendien bieden wij allerlei verschillende kleuren en maten aan, waardoor u een designradiator kan kiezen die volledig in de smaak valt. Naast het design, welke een aanwinst is voor uw inrichting, levert de badkamerradiator ook nog eens een behaaglijke warmte. Een designradiator is dus onmisbaar voor in de badkamer!

Filter

257 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

  Zehnder

 1. Vasco

 2. Radson

 3. DRL

 4. Raco

 5. HD Heating

 6. Instamat

 7. Masterwatt

 8. Stelrad

 9. Rointe

 10. Kermi

 11. Cordivari

 12. Jaga

 13. Plieger

257 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Thuis advies?
Van Erkel Design & Radiatoren komt indien gewenst graag bij u thuis om advies te geven over badkamer designradiatoren of andere varianten.

Showroom bezoeken?
Wij hebben een showroom waar een groot assortiment aan designradiatoren te bekijken is. We nodigen u graag uit! Zoekt u een badkamer designradiator die niet op onze website staat, lever ons dan het merk en type met de gewenste maatvoering en we leveren dezelfde dag nog een offerte.

Gratis thuisbezorgen?
Bestelt u een designradiator bij Van Erkel Design & Radiatoren dan worden deze bij een bedrag vanaf € 150,- gratis geleverd in Nederland. Tot € 150,- bedragen de verzendkosten € 15,-.
Verzending naar België is geen probleem, daarvoor rekenen wij € 65,-.

Contact opnemen?
Van Erkel Design & Radiatoren is altijd bereikbaar. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn staan wij altijd paraat om u thuis van advies te voorzien, u welkom te heten in onze showroom of u te assisteren met telefonisch advies. Van maandag tot en met zaterdag zijn wij tot 23.00 uur geopend voor alle vragen én antwoorden over designradiatoren.