Badkamer Design Radiatoren

Designradiator badkamer verfraait uw ruimte

Een designradiator badkamer ophangen is tegenwoordig gemakkelijk en goed in te passen in uw huidige inrichting, want ze zijn er in allerlei modellen, kleuren en maten. Steeds meer mensen kiezen voor een designradiator badkamer omdat het als onderdeel van het interieur een aanwinst voor het huis is.

Filter

215 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

  Rointe

 1. Radson

 2. Instamat

 3. Vasco

 4. DRL

 5. Raco

 6. Zehnder

 7. Cordivari

 8. Jaga

 9. Adhoc

 10. Kermi

 11. Plieger

215 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Thuis advies over designradiator badkamer Van Erkel Design & Radiatoren komt indien gewenst graag bij u thuis om advies te geven over badkamer designradiatoren of andere varianten.

Wij hebben een showroom waar een groot assortiment aan designradiatoren te bekijken is. We nodigen u graag uit! Zoekt u een badkamer designradiator die niet op onze website staat, lever ons dan het merk en type met de gewenste maatvoering en we leveren dezelfde dag nog een offerte.

Gratis thuisbezorgd Bestelt u een designradiator bij Van Erkel Design & Radiatoren dan worden deze bij een bedrag vanaf € 150,- gratis geleverd in Nederland. Tot € 150,- bedragen de verzendkosten € 15,-. Verzending naar België is geen probleem, daarvoor rekenen wij € 65,- .

0
Bewerken Opslaan