Klik hier voor Advies Aan Huis

Design Radiator

Radiator kopen bij dé radiatorspecialist

 

Van Erkel Design & Radiatoren is het adres waar u terecht kunt voor de aanschaf van een hoog niveau design radiator of standaard radiator van uitstekende kwaliteit. Ieder huis is anders en vraagt daarom om een maatwerk oplossing. Met ons uitgebreide assortiment radiatoren is voor elke smaak een product te vinden dat bij u past. Het grote voordeel van onze webshop merkt u tijdens het afrekenen. Wij hanteren de scherpste prijzen, mede doordat we regelmatig partijen design radiatoren opkopen. Dit voordeel berekenen we graag door aan onze klanten.

 

Radiator kopen in elke vorm en maat

Een radiator kopen is van allerlei factoren afhankelijk. Dankzij het assortiment van Van Erkel Design & Radiatoren is het onmogelijk dat u onverrichter zaken verder winkelt. Bent u op zoek naar een strak chroom ontwerp voor de badkamer? Of een meer klassieke gietijzeren variant voor uw woonkamer? Is het handig om rekening te houden met beschikbare ruimte? We verwijzen graag naar de opties met verticale en horizontale radiatoren. Of het nu om design, een standaard radiator of zelfs een elektrische variant gaat, wij hebben volop keuze. Uw huis verdient de beste kwaliteit om er in het najaar en de winter lekker warm bij te zitten.

 

Radiator kopen maar graag eerst kijken?

Van Erkel Design & Radiatoren presenteert in de overzichtelijke webshop een breed aantal producten. Daar houdt onze service echter niet op. Wij zijn als ondernemer graag betrokken bij een effectieve inrichting van uw huis. Roept uw specifieke thuissituatie vragen op, of heeft een opmerking over onze dienstverlening, pak dan de telefoon. Wij hebben graag contact met u. Wij zijn zowel overdag als in de avonduren bereikbaar, telefonisch zelfs tot 23.00 uur. Na het maken van een afspraak bent u zelfs van harte welkom een kijkje te nemen in onze showroom. Dit is vrijblijvend. Omdat we weten dat u het druk heeft, is de showroom ook ’s avonds geopend. Maak wel altijd een (telefonische) afspraak. Indien gewenst zijn er mogelijkheden om ter plaatse een kijkje te komen nemen.

 

Het team van Van Erkel Design & Radiatoren wenst u veel plezier bij het vinden van de juiste (design) radiator! Bij bestellingen vanaf € 150,- betaalt u in Nederland geen verzendkosten.