Bestellen

U kunt op de volgende manieren bij ons bestellen:

  • Online bestellen
    Wanneer de bestelling online bij ons binnen komt, dan ontvangt u een automatische bevestiging van uw bestelling. Vervolgens ontvangt u op dezelfde dag (behalve op zondag) nog een persoonlijke bevestiging. Wanneer uw bestelling klaar staat voor levering, dan nemen wij telefonisch contact met u op om een afleverdatum af te spreken. U kunt dan zelf de gewenste leverdatum aan ons doorgeven.
  • Telefonisch (tot 23.00 uur bereikbaar)
    Wanneer u de bestelling telefonisch aan ons doorgeeft, dan noteren wij de volledige bestelling, en ontvangt u via de mail een factuur. Vervolgens ontvangt u, zodra wij de betaling hebben ontvangen, een bevestiging hiervan. Wanneer uw bestelling klaar staat voor levering, dan nemen wij telefonisch contact met u op om een afleverdatum af te spreken. U kunt dan zelf de gewenste leverdatum aan ons doorgeven.
  • Per mail. info@design-radiator.eu
    Wanneer u de bestelling via de e-mail doorgeeft, dan vragen wij hier in aan te geven om welk product het gaat, en ontvangen wij graag uw adresgegevens en telefoonnummer. Vervolgens zal er een factuur voor u worden opgemaakt. Zodra de betaling bij ons is bijgeschreven, dan ontvangt u van ons een betalingsbevestiging. Wanneer uw bestelling klaar staat voor levering, dan nemen wij telefonisch contact met u op om een afleverdatum af te spreken. U kunt dan zelf de gewenste leverdatum aan ons doorgeven.
0
Bewerken Opslaan