Zehnder Charleston Verticaal Designradiator

Deze prachtige verticale designradiator behoort tot één van de topmodellen uit het Zehnder productaanbod. Een efficiënte allrounder, die uitblinkt in functie, vorm en ook comfort. De bouw van elementen van deze verticale kolomradiator geeft de Zehnder Charleston Verticaal een uitstraling die tijdloos is. Mooi en elegant met tegelijk een hoge warmteafgifte voor bijvoorbeeld de woonkamer. Aangezien de Charleston Verticaal bij Van Erkel Design Radiatoren wèl in alle leverbare maten (en kleuren) te verkijgen is, en ook in een horizontale uitvoering, kunt u er zeker van zijn dat u de ideale radiator voor uw situatie kunt samenstellen. 

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kies uit 5 verschillende kolomtypen


 

De Zehnder Charleston Verticaal wordt geleverd inclusief ophangbeugels. Kijk ook eens naar de bijbehorende accessoires en aansluitmaterialen. U kunt deze vinden bij het product na het kiezen van een passende maatvoering.

De vele bevestigings- en aansluitmogelijkheden maken de radiator bijzonder veelzijdig en geschikt voor nagenoeg alle bouwomstandigheden. Tevens te gebruiken met een warmtepomp en/of lage temperatuursysteem en geschikt voor mensen met een allergie (glad oppervlak, eenvoudig te reinigen).

Bijzonder is ook de mogelijkheid voor gebogen radiator of hoekradiator opstellingen door de speciale oplossingen en kolomopbouw. Zie de productafbeeldingen voor een voorbeeld.

De Zehnder Charleston is overgens ook als horizontale radiator leverbaar.

 

Grootste aanbod van Nederland

Bij Van Erkel Design Radiatoren zijn alle maten en alle kleuren leverbaar.
Daardoor kunt u de Zehnder Charleston precies naar wens bestellen. 

Kunt u advies gebruiken of heeft u een vraag? U kunt ons altijd bellen of mailen voor passend advies.

 

0
Bewerken Opslaan