Klik hier voor Advies Aan Huis

Plieger Florian Stel een vraag over dit product

plieger plieger florian

Een stijlvol interieur en behaaglijke warmte. Deze wensen worden vervuld met de Plieger Florian designradiatoren. Een breed programma met allerlei vormen en maten kenmerkt de Plieger design radiatoren. Voor elke ruimte kan de Plieger Florian uw warmtevraag beantwoorden.

Duurzaam: Plieger Florian designradiatoren worden vervaardigd volgens de Europese normen en voldoen aan de geldende kwaliteitseisen. Degelijke productie en hoogwaardige afwerking zorgen voor een duurzame designradiator die jarenlang woonplezier.

Bovenaansluiting
Als u bij deze design radiator van boven gaat aansluiten, dan moet er altijd en stijgbuis/sproeibuis in de radiator geplaatst worden. De stijgbuis/sproeibuis kunt u mee bestellen bij het selecteren van de aansluitpositie.
COLOR COLOR Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op de kleur wit ral 9016. Klik op het product voor verdere informatie over kleurmogelijkheden.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

design_radiator_badkamer_design_radiator_plieger_floriandesign_radiator_badkamer_design_radiator_plieger_floriandesign_radiator_badkamer_design_radiator_plieger_florian
design_radiator_badkamer_design_radiator_plieger_floriandesign_radiator_badkamer_design_radiator_plieger_florian