Klik hier voor Advies Aan Huis

Laurens Zero Stel een vraag over dit product

laurens laurens zero

2 radiatoren in één. U kan de Zero Electric gebruiken als een strak model dat mooi aansluit tegen de wand, en indien gewenst wanneer u uw handdoeken wenst te verwarmen voor gebruik kan u het bovenste deel laten omlaag klappen zodat u de perfecte handdoek verwarmer creërt.

De Zero Electric is een strak ogende badkamerradiator en is volledig van messing gemaakt. De Zero Electric is kwalitatief zeer hoogwaardig afgewerkt in chroom. Er is tevens een uitgebreid aanbod beschikbaar van andere afwerkingen zoals wit Ral 9010, Satijn, Chroom-nikkel, Pewter, Koper en Brons.

Een van de voordelen van de Zero Electric serie is dat hierin maatwerk mogelijk is. Deze designradiator kan volledig naar uw wensen gemaakt worden. Hoogte, breedte, kleur, met of zonder een handdoekrekje, inklapbaar of juist vast, u kunt het helemaal zelf bepalen.

Prijs op aanvraag.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

design_radiator_elektrische_design_radiator_laurens_zerodesign_radiator_elektrische_design_radiator_laurens_zerodesign_radiator_elektrische_design_radiator_laurens_zero
design_radiator_elektrische_design_radiator_laurens_zero