Klik hier voor Advies Aan Huis

Laurens Vulcanix Horizontaal Stel een vraag over dit product

laurens laurens vulcanix horizontaal

Waar het elegante design en het vermogen van de radiator elkaar altijd weer blijken te beperken , reikt de Vulcanix® met zijn ¨New Technology¨een werkelijk innovatieve oplossing aan.Dankzij de gepatenteerde profielvorm heeft de Vulcanix® een belangrijk groter verwarmend oppervlak.

In de praktijk betekent dit dat u met een slankere, elegantere radiator toekomt en dus plaats bespaart. De Vulcanix® is verkrijgbaar in een enkel- en dubbelrijige uitvoering. Er is ook een verticale uitvoering van de Vulcanix® beschikbaar.
De Vulcanix® komt het best tot zijn recht in woonkamer, keuken, werkkamer, studeer- en slaapkamer of hal. Deze designradiator is bedoeld om op uw centraal verwarmingssysteem te worden aangesloten.

In horizontale uitvoering wordt de Vulcanix® zonder deze middenaansluiting geleverd, en is dan voorzien van standaard 4 x 1/2¨ aansluitingen op de hoeken van de radiator. Gelieve bij uw bestelling op te geven hoe u de radiator wil gaan aansluiten.

Prijs op aanvraag.

COLOR COLOR Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op de kleur wit ral 9010. Klik op het product voor verdere informatie over kleurmogelijkheden.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

design_radiator_horizontale_design_radiator_laurens_vulcanix_horizontaaldesign_radiator_horizontale_design_radiator_laurens_vulcanix_horizontaaldesign_radiator_horizontale_design_radiator_laurens_vulcanix_horizontaal
design_radiator_horizontale_design_radiator_laurens_vulcanix_horizontaal