Klik hier voor Advies Aan Huis

Laurens Quadrix Horizontaal Stel een vraag over dit product

laurens laurens quadrix horizontaal

Strakke moderne lijnen met een grote variteit van toepassingen in alle woonruimtes. De Quadrix® Horizontaalis dankzij zijn vormgeving, brede toepasbaarheid en aantrekkelijke prijs, in korte tijd heel populair geworden.

De Quadrix® is er niet alleen in een horizontale uitvoering. Er bestaat ook een verticale uitvoering.
De Quadrix® Horizontaal komt het best tot zijn recht in woonkamer, keuken, werkkamer, studeer- en slaapkamer of hal. Deze designradiator is bedoeld om op uw centraal verwarmingssysteem te worden aangesloten. Standaard is deze radiator voorzien van 4 x 1/2¨aansluitpunten. Laat bij uw bestelling weten hoe u de radiator wenst aansluiten zodat wij u kunnen adviseren.

Prijs op aanvraag.

COLOR COLOR Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op de kleur wit ral 9016. Klik op het product voor verdere informatie over kleurmogelijkheden.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

design_radiator_horizontale_design_radiator_laurens_quadrix_horizontaaldesign_radiator_horizontale_design_radiator_laurens_quadrix_horizontaaldesign_radiator_horizontale_design_radiator_laurens_quadrix_horizontaal
design_radiator_horizontale_design_radiator_laurens_quadrix_horizontaaldesign_radiator_horizontale_design_radiator_laurens_quadrix_horizontaaldesign_radiator_horizontale_design_radiator_laurens_quadrix_horizontaaldesign_radiator_horizontale_design_radiator_laurens_quadrix_horizontaaldesign_radiator_horizontale_design_radiator_laurens_quadrix_horizontaal