Klik hier voor Advies Aan Huis

Laurens Ice Vertical Gold Stel een vraag over dit product

laurens laurens ice vertical gold

Top Designradiator Ice Gold, van de hand van de befaamde ontwerper James di Marco is de noviteit van het jaar. Het zuiver gepolijste roestvrijstalen oppervlak van de Ice Gold zorgt voor een spiegelend oppervlak.Strak design met rechte lijnen en een luxueuze uitstraling maken van de Ice Gold een voltreffer in representatieve (woon)ruimte , hal of luxe badkamer. Deze exclusieve radiator is alleen op bestelling leverbaar en wordt aangeboden in met een gepolijst spiegelend roestvrijstalen oppervlak..

Het oppervlak van deze radiator is spiegelend en geeft een duidelijke en goudkleurige reflectie van de omgeving. Op grotere afstand is echter enige vervorming van het weerspiegelde beeld mogelijk.

Toepassing

De Ice Gold wordt aangesloten op een gesloten CV systeem en heeft 4 aansluitpunten op de hoeken van de radiator en een standaard middenaansluiting van 2 x 1/2¨ van 50 mm hart op hart aan de onderzijde van de radiator.

Bovenaansluiting.
Deze radiator kan niet van boven worden aangesloten.

Prijs op aanvraag.

COLOR COLOR Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op hoogglans rvs.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

design_radiator_verticale_design_radiator_laurens_ice_vertical_golddesign_radiator_verticale_design_radiator_laurens_ice_vertical_golddesign_radiator_verticale_design_radiator_laurens_ice_vertical_gold
design_radiator_verticale_design_radiator_laurens_ice_vertical_golddesign_radiator_verticale_design_radiator_laurens_ice_vertical_gold