Klik hier voor Advies Aan Huis

Laurens Framex Stel een vraag over dit product

laurens laurens framex

De Framex met zijn minimalistische uitstraling doet het heel goed in kleine ruimtes waar een zekere mate van verwarming en stijl niet verspild is. Denk maar eens aan een dressing, een garderobe of een toiletruimte, waar comfort maar ook het design van belang is. De Framex neemt weinig ruimte in beslag en is standaard leverbaar in 6 verschillende afmetingen. De ontluchting en de bevestigingen zijn discreet aan de achterzijde van de radiator geplaatst.

De Framex designradiator is een minimalistisch ontwerp dat toelaat radiatoren van hetzelfde type te combineren op de wand. De Framex designradiator van Laurens heeft standaard een onderaansluiting en is tegen meerprijs van 65 Euro ex. BTW te voorzien van een centrale midden onderaansluiting met een hartafstand van 50 mm.

Op aanvraag kan deze radiator door Laurens als een elektrische radiator worden geleverd. Tevens is er een horizontale uitvoering op bestelling mogelijk. Zie voor meer info ook de technische fiche bij de interessante links.

Deze design radiator is ook in een horizontale variant verkrijgbaar. Meerprijs 10% ten opzichte van de verticale variant.

Bovenaansluiting
Deze design radiator kan niet van boven worden aangesloten.

Prijs op aanvraag.

COLOR COLOR Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op de kleur wit ral 9003. Klik op het product voor verdere informatie over kleurmogelijkheden.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

design_radiator_verticale_design_radiator_laurens_framexdesign_radiator_verticale_design_radiator_laurens_framexdesign_radiator_verticale_design_radiator_laurens_framex
design_radiator_verticale_design_radiator_laurens_framexdesign_radiator_verticale_design_radiator_laurens_framexdesign_radiator_verticale_design_radiator_laurens_framexdesign_radiator_verticale_design_radiator_laurens_framex