Klik hier voor Advies Aan Huis

Laurens Exact Ecolite Convector Stel een vraag over dit product

laurens laurens exact ecolite convector

Convectoren met lamellaire warmtewisselaars zijn moderne radiatoren die in het algemeen gebruikt worden voor verwarming in kantoren, verkoopruimten, showrooms, hotels en openbare gebouwen.

In het bijzonder geschikt voor ruimtesmet grote glazen ramen, etalages en wanden die blootgesteld zijn aan de koude buitenlucht. 
Een kleine watercapaciteit is een voorwaarde voor een goede warmteregeling waardoor een snelle warmtelevering in de ruimte gerealiseerd wordt. 
In dit opzicht zijn convectoren ook geschikt voor kortstondige verwarming. 
Het lage eigen gewicht van de convector vermindert de thermische inertie en zorgt voor een snelle reactie op wisselende omgevingstemperaturen veroorzaakt door willekeurige warmteinvloeden (zoninstraling, aanwezige personen, elektrische apparaten enz). 
Een optimale convectorfunctie wordt bereikt door het gecreërde ¨schoorsteeneffect¨. De plaatstalen behuizing rond de gelamelleerde warmtewisselaar zorgt hiervoor.

Prijs op aanvraag.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

design_radiator_plint_design_radiator_laurens_exact_ecolite_convectordesign_radiator_plint_design_radiator_laurens_exact_ecolite_convectordesign_radiator_plint_design_radiator_laurens_exact_ecolite_convector
design_radiator_plint_design_radiator_laurens_exact_ecolite_convector