Klik hier voor Advies Aan Huis

Laurens Cubix Vertical Stel een vraag over dit product

laurens laurens cubix vertical

Het vervolg in de successerie ¨New Technology¨ is de spraakmakende, trendy Cubix® radiator. De unieke vierkante profielvorm met slimme uitsparing, maken van de Cubix® een uitzonderlijke warmtekampioen. Net als bij de Vulcanix® en de Tornadix® is de speciale profielvorm de oorzaak van een belangrijk groter verwarmend oppervlak. De Cubix® in dubbelrijige uitvoering heeft de grootste warmtecapaciteit.

Standaard is de Cubix® uitgevoerd met 4 x 1/2¨ aansluitpunten op de hoeken. De Cubix® Centrix is uitgevoerd met een extra midden-onderaansluiting van 2 x 1/2¨ met afmeting 50 mm hart op hart. De aansluitingen op de hoekpunten, links- en rechtsonder, mogen indien gewenst, ook gebruikt worden , ipv de middenaansluiting.

Diagonaal of enkelzijdig aansluiten is sterk af te raden, aangezien er zich in de radiator een scheidingsschotje bevindt. Indien dit toch gewenst is, vraagt u bij uw bestelling om een radiator zonder midden-onderaansluiting en scheidingsschot.

Aansluiting van bovenaf is mogelijk door de radiator om te draaien waardoor de middenaanluiting, en de inwendige scheidingswand, bovenaan komt te zitten. Aanvoer en retour mogen verwisseld worden.

****Belangrijk detail!****

Om productietechnische redenen zit de Centrix aansluiting (midden-onderaansluiting) 20 mm uit het hart van de radiator met een oneven aantal buizen. Het gaat hier dan om Cubix 520,600,920 en 1000mm breed. Door de radiator om te draaien kan deze 20 mm offset zowel links als rechts van het midden gekozen worden.

Bovenaansluiting.
Deze radiator kan ook van boven worden aangesloten.

Prijs op aanvraag.


Deze radiator is leverbaar in onderstaande hoogtematen:

Hoogte 656 mm Hoogte 721 mm Hoogte 871 mm Hoogte 971 mm Hoogte 1471 mm Hoogte 1771 mm Hoogte 1971 mm
COLOR COLOR Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op de kleur wit ral 9010. Klik op het product voor verdere informatie over kleurmogelijkheden.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

design_radiator_verticale_design_radiator_laurens_cubix_verticaldesign_radiator_verticale_design_radiator_laurens_cubix_verticaldesign_radiator_verticale_design_radiator_laurens_cubix_vertical
design_radiator_verticale_design_radiator_laurens_cubix_verticaldesign_radiator_verticale_design_radiator_laurens_cubix_verticaldesign_radiator_verticale_design_radiator_laurens_cubix_vertical