Klik hier voor Advies Aan Huis

Laurens Centrix Stel een vraag over dit product

laurens laurens centrix

eze radiatoren zijn bedoeld voor de badkamer, keuken of berging. De Laurens Centrix dient op het centraal verwarmingssysteem te worden aangesloten. Aansluiting van onderaf is standaard, aanvoer en retour mogen worden omgewisseld. Aanvoer van bovenaf kan het best met een Laurens Classic radiator (dus zonder middenaansluiting) en met een Laurens stijgbuis in de retour.

Laurens kan deze radiator voor u ook puur elektrisch uitvoeren, indien u niet over het benodigde leidingwerk beschikt of in uw badkamer geen hak- en breekwerken wil laten uitvoeren.

Verder kan de Laurens Centrix door uw installateur ook als combinatie-radiator worden uitgevoerd. In het stookseizoen stookt u op het CV systeem, en buiten het stookseizoen elektrisch. Wij leveren hiervoor de benodigde onderdelen zodat u het hele jaar door kunt genieten van een warme badkamer.

Als optische ruimtedeler komt de Laurens Centrix ook heel mooi tot zijn recht. De radiator kan haaks op de muur geplaatst worden dmv de apart leverbare voetenset en wandbeugel.

Prijs op aanvraag.

COLOR COLOR Prijzen op aanvraag.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

design_radiator_badkamer_design_radiator_laurens_centrixdesign_radiator_badkamer_design_radiator_laurens_centrixdesign_radiator_badkamer_design_radiator_laurens_centrix
design_radiator_badkamer_design_radiator_laurens_centrix