Klik hier voor Advies Aan Huis

Laurens Black Mamba Stel een vraag over dit product

laurens laurens black mamba

Deze radiatoren zijn bedoeld voor de badkamer, keuken of berging. De Black Mamba Badkamerradiator dient op het centraal verwarmingssysteem te worden aangesloten. Aansluiting van onderaf is standaard, aanvoer en retour mogen worden omgewisseld. 

Laurens kan deze radiator voor u ook puur electrisch uitvoeren, indien u niet over het benodigde leidingwerk beschikt of in uw badkamer geen hak- en breekwerken wil laten uitvoeren.

Verder kan de Black Mamba Badkamerradiator door uw installateur ook als combinatie-radiator worden uitgevoerd. In het stookseizoen stookt u op het CV systeem, en buiten het stookseizoen electrisch. Wij leveren hiervoor de benodigde onderdelen zodat u het hele jaar door kunt genieten van een warme badkamer.

Prijs op aanvraag.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

design_radiator_badkamer_design_radiator_laurens_black_mambadesign_radiator_badkamer_design_radiator_laurens_black_mambadesign_radiator_badkamer_design_radiator_laurens_black_mamba
design_radiator_badkamer_design_radiator_laurens_black_mambadesign_radiator_badkamer_design_radiator_laurens_black_mamba