Klik hier voor Advies Aan Huis

Laurens Biaxo-9 Stel een vraag over dit product

laurens laurens biaxo 9

Een opkomende interesse in antieke bouwmaterialen doet de laatste jaren steeds meer zijn intrede. Deze tendens uit zich vooral in renovatieprojecten. In deze branche komen de klassieke gietijzeren Biaxo radiatoren zeker tot hun recht.
Een uitgebreid aanbod van 3 hoogtes en 2 dieptes waarin we 6 standaardafmetingen met 10 elementen uit voorraad kunnen leveren.
Met de keuze van het juiste kraanwerk, is de Biaxo een verrijking voor uw interieur.Deze gietijzeren radiator komt het best tot zijn recht in de woonkamer, hal, keuken of tuinkamer. Standaard wordt de Biaxo geleverd met aangegoten voetjes.

De Biaxo is bedoeld om aangesloten te worden op uw centraal verwarmingssysteem

Deze radiator heeft 4 x 1/2¨aansluitpunten. De Biaxo kan diagonaal of enkelzijdig (links of rechts) worden aangesloten waarbij de aanvoer altijd bovenaan gemonteerd dient te worden.

Prijs op aanvraag.

COLOR COLOR Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op de kleur wit primer. Klik op het product voor verdere informatie over kleurmogelijkheden.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

design_radiator_gietijzeren_design_radiator_laurens_biaxodesign_radiator_gietijzeren_design_radiator_laurens_biaxodesign_radiator_gietijzeren_design_radiator_laurens_biaxo
design_radiator_gietijzeren_design_radiator_laurens_biaxo