Klik hier voor Advies Aan Huis

Laurens Acrobato Electric Stel een vraag over dit product

laurens laurens acrobato electric

De Acrobato is een functionele en speelse variant op de klassieke kostuum kleding hanger.  Deze luxebadkamerradiator is een vrijstaande elektrische handdoek radiator. Die perfect past in elke badkamer van strak modern tot landelijk strak. Hij kan evengoed bij u op de slaapkamer staan om in de winter uw kleding heerlijk voor te verwarmen voordat u een lange (werk) dag de koude tegemoet stapt.

De Acrobato is een strak ogende badkamerradiator volledig van messing gemaakt. De Acrobato is kwalitatief zeer hoogwaardig afgewerkt in chroom. Er is tevens een uitgebreid aanbod beschikbaar van andere afwerkingen zoals wit Ral 9010, Satijn, Chroom-nikkel, Pewter, Koper en Brons.

Een van de voordelen van de Acrobato is dat maatwerk mogelijk is. Deze designradiator kan volledig naar uw wensen gemaakt worden. Hoogte, breedte, kleur, met of zonder een handdoekrekje, inklapbaar of juist vast, u kunt het helemaal zelf bepalen.

Prijs op aanvraag.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

design_radiator_elektrische_design_radiator_laurens_acrobato_electricdesign_radiator_elektrische_design_radiator_laurens_acrobato_electric