Klik hier voor Advies Aan Huis

Kermi Basic-D Gerade Chroom Stel een vraag over dit product

kermi kermi basic d gerade chroom

Kermi Basci-D Gerade Chroom. Het intelligente antwoord op de grote renovatievraag vanuit de badkamersector. Hier is de oude DIN-radiator of paneelradiator bijzonder storend. De Basic-D Bad-vervangingsradiator heeft nu de mogelijkheid voor probleemloos overgaan naar een modern uiterlijk en aangenaam warm handdoekcomfort. Ook wanneer geen verandering van het leidingwerk is gepland. Van vandaag op morgen. Zonder dat daarvoor een tegeltje hoeft te worden gebroken. Verder gelijk aan de Basic-50 beschikt deze over exact op de naafafstanden van de oude DIN-radiatoren en paneelradiatoren aangepaste aansluitingen. Afhankelijk van de uitgangssituatie in de uitvoering links of rechts. Basic-D is ook leverbaar met aanvullende elektrische verwarming.
De Basci-D Gerade Chroom onderscheidt zich door zijn flexibiliteit bij de planning: de aansluiting bevind aan de zijkant met de juiste hartafstand die u wenst.

Tijdens het bestelproces kunt u bij de opmerkingen de gewenst hartafstand doorgeven. Dit zal altijd door ons worden bevestigd. 

COLOR COLOR Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op uitvoering chroom.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

design_radiator_badkamer_design_radiator_kermi_basic-d_gerade_chroomdesign_radiator_badkamer_design_radiator_kermi_basic-d_gerade_chroomdesign_radiator_badkamer_design_radiator_kermi_basic-d_gerade_chroom
design_radiator_badkamer_design_radiator_kermi_basic-d_gerade_chroom