Klik hier voor Advies Aan Huis

Jaga Sani Louvre Stel een vraag over dit product

Jaga Sani Louvre

Categorie: Badkamer Design Radiatoren - Jaga Sani Louvre
Maat: 700x930x95
Type: -
Vermogen: 739 watt
Merk: Jaga
Artikelnummer: JAG01949

Adviesprijs: € 670,06

Uw prijs (incl BTW): € 459,93

Standaard meegeleverd

Ophangbeugels.
Aansluitmateriaal kunt u bestellen onderaan deze pagina, of bij de doorlink aansluitmaterialen.

Romantische Louvre luikjes. De Sani Louvre heeft een functionaliteit van een handdoekradiator die is gecombineerd met een fraaie vormgeving. Strak en tijdloos design met een hoge warmteafgifte, dat is wat de Sani typeert. De Sani Louvre kan als hoofdverwarming gebruikt worden, om bijvoorbeeld de hele badkamer te verwarmen, maar ook als kleine radiator om alleen handdoeken een badjas te verwarmen. Door de schuine plaatsing van de stralingsbuizen van de Sani Louvre doet deze radiator natuurlijk denken aan de romantische Louvre luikjes. Sani Louvre is leverbaar als wandmodel, in verschillende kleuren en maten. Deze design radiatoren zijn opgebouwd uit verticale stalen collectoren (35 x 35 x 1.5 mm) en horizontale stralingsbuizen, met vrije openingen voor het drogen van handdoeken of linnen. De stralingsbuizen worden aan de buitenzijde van de collector, d.m.v. zilver gelast.

Bovenaansluiting
Als u bij deze design radiator van boven gaat aansluiten, dan moet er altijd en stijgbuis/sproeibuis in de radiator geplaatst worden. De stijgbuis/sproeibuis kunt u mee bestellen bij het selecteren van de aansluitpositie.
design_radiator_badkamer_design_radiator_jaga_sani_louvredesign_radiator_badkamer_design_radiator_jaga_sani_louvredesign_radiator_badkamer_design_radiator_jaga_sani_louvre
design_radiator_badkamer_design_radiator_jaga_sani_louvre