DRL Tekno Compact

Ook de DRL TEKNO RECHT COMPACT maakt deel uit van de verfijnde en complete TEKNO handdoekdesignradiatorenlijn van DRL Products. Bij de DRL TEKNO RECHT COMPACT opnieuw de kenmerkende smaakvolle eenvoud en dezelfde uitstekende prijs/ kwaliteitverhouding. De modellen uit het TEKNO-programma zijn aanlokkelijk qua vormgeving en leverbaar in een rechte of gebogen uitvoering. Standaard in wit, maar tegen een geringe meerpijs ook in alle RAL-, metaalkleuren of Pergamon. Trendy badkamerdesignradiatoren hebben een tweeledig doel: als warmtebron zijn ze prachtig om te zien, en ze drogen en/of verwarmen op luxueuze wijze uw handdoeken.
Adviesprijs € 268,62
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
category_100
Overige informatie
  • Levertijd: Kleur wit 9010 / 1 - 2 dagen, overige kleur 2 - 3 weken.
  • Garantie: 5 jaar.
Standaard meegeleverd
Ophangbeugels.Aansluitmateriaal kunt u bestellen onderaan deze pagina, of bij de doorlink aansluitmaterialen.
Waarom Design Radiator?
  • Gratis verzending vanaf €150,-
  • Vooraf advies aan huis mogelijk
  • Showroom (zie openingstijden)

Maattabel

Alle soorten en maten
Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op de kleur wit ral 9010. Klik op het product voor verdere informatie over kleurmogelijkheden.

Aansluitmaterialen

De DRL TEKNO COMPACT 50mm maakt deel uit van de verfijnde TEKNO badkamer radiatorenlijn van DRL Products. Opnieuw de kenmerkende smaakvolle eenvoud en dezelfde uitstekende prijs/ kwaliteitverhouding. De modellen zijn aanlokkelijk qua vormgeving en leverbaar in een rechte uitvoering. Standaard in Wit RAL 9016,  maar tegen een geringe meerpijs ook in alle RAL en metaalkleuren.

De functie van deze trendy badkamerradiatoren is tweeledig: ze zijn een oogstrelende warmtebron en verwarmen uw handdoeken.  DRL TEKNO RECHT COMPACT is dé ideale badkamerradiator wanneer de leidingen op 50 mm recht of haaks uit de vloer of wand komen. Dit praktische kwaliteitsproduct heeft slanke horizontale ronde buizen, die recht in de solide collectorbuizen in D-vorm zijn geplaatst.

DRL TEKNO COMPACT is verkrijgbaar met een middenonder aansluiting (50 mm) en leverbaar in 9 modellen (3 hoogtes in 3 breedtematen). De horizontale buizen hebben een diameter van Ø 22 mm.

Stel een vraag

Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
        
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:DRL Tekno Compact
0
Bewerken Opslaan