DRL Multicolom designradiator

DRL Multicolom is een stalen meerkolomsradiator met klassieke ronde vormen. Door deze uitstraling is de DRL Multicolom uitstekend te combineren met authentieke elementen in oude panden. Anderzijds past deze DRL Multicolom radiator erg goed in een moderne woonomgeving of op kantoor. Dankzij het gladde oppervlak is de DRL Multicolom radiator eenvoudig te reinigen en bij uitstek toe te passen in bijvoorbeeld gezondheidsinstellingen en scholen. De ronde vorm is vanuit veiligheidsoogpunt vaak reden om deze radiator toe te passen in zorginstellingen, kinderdagverblijven en scholen. 


De Multicolom radiator wordt standaad met ophangbeugels geleverd, als u deze uitgevoerd wilt hebben met voetjes, dan kunt u deze bestellen bij het kopjes accessoires/aansluitmateriaal. De hoogte van de voetjes bedraagt 12 cm, die nog niet in de hoogtemmaat zijn meegerekend.

Ophangbeugels worden standaard meegeleverd, voetjes kunnen extra meebesteld worden bij het accessoires.

Kies uit 5 verschillende kolomtypen


 

De DRL Multicolom wordt geleverd inclusief ophangbeugels. Het is ook mogelijk om de kolomradiator op voeten te plaatsen. Deze kunt u meebestellen onder accessoires bij het product.

Grootste aanbod van Nederland

Bij Van Erkel Design Radiatoren zijn alle maten en alle kleuren leverbaar.
Daardoor kunt u de DRL Multicolom precies naar wens bestellen. 

De DRL Mutlicolom is overgens zowel als horizontale al verticale variant leverbaar. 

Kunt u advies gebruiken of heeft u een vraag? U kunt ons altijd bellen of mailen voor passend advies.

 

0
Bewerken Opslaan